محل تبلیغات شما

به گزارش شیعه نیوز»، بسیاری از شهروندان و ت‌مداران آلمانی، حجاب را نمادی از اسلام می‌دانند و با آن مخالفت می‌کنند. حتی در برخی از ایالت‌های این کشور، قوانین سختگیرانه‌ای برای پوشش دختران دبستانی، کارکنان دادگاه‌ها و معلمان وضع شده است.

با این وجود، نگاهی اجمالی به بازار پوشاک آلمان نشان می‌دهد که حجاب اسلامی موجب پیدایش سبکی جدید در عرصه مد این کشور شده است. در سال‌های اخیر، بسیاری از فروشگاه‌های لباس نه در شهرهای کلن، هامبورگ و برلین، بخشی از محصولات خود را به لباس‌های اسلامی اختصاص داده‌اند.

برخی از آنها مانند بوتیک نورالهدی، فعالیت خود را در این زمینه گسترش داده‌اند و با فروش لباس‌های متنوع، طیف بیشتری از مسلمانان را راضی نگه می‌دارند. اما این تنها فعالیت ژرمن‌ها در عرصه مد اسلامی نیست. علاقه‌مندان به مد اسلامی در آلمان، برای ترویج آن نیز تلاش زیادی می‌کنند. آلمان امسال میزبان اولین نمایشگاه مد اسلامی بود. نمایشگاهی که توانست نگاه بسیاری از طراحان مد جهان را به خود جلب کند.

تأسیس فروشگاه آنلاین

طبیعی است که با وجود صدها هزار زن مسلمان در آلمان، سبک‌های متنوعی برای لباس‌های اسلامی وجود داشته باشد. در سال ۲۰۱۱، سایت اینترنتی مسلمانان فعال، از کاربران خود خواست نظرشان را درباره مد اسلامی بیان کنند. نظرات کاربران این سایت اینترنتی جالب و متفاوت بود. برخی از آنها معتقد بودند که لباس‌های اسلامی باید براساس مد روز طراحی شوند. اما برخی دیگر بر این باور بودند که لباس‌های ن مسلمان باید کاملا ساده باشند. در سال‌های اخیر، این تفاوت دیدگاه‌ سبب شده لباس‌های اسلامی در کشورهای اروپایی مانند آلمان، در رنگ‌ها و شکل‌های متنوع‌تری به بازار عرضه شوند.

سوزانه کوئک، طراح گرافیک در آلمان در سال ۲۰۱۲ سایتی با عنوان ایمزدی کوتوره» تأسیس کرد تا از طریق آن، ن مسلمان در آلمان بتوانند لباس‌های مورد نظر خود را سفارش دهند. او که ساکن برلین است، لباس‌های مناسب مسلمانان را از نقاط مختلف جهان خریداری می‌کند و آنها را بر روی سایت قرار می‌دهد. او در این باره می‌گوید: وقتی من دینم را به اسلام تغییر دادم، متوجه شدم که لباس‌های متنوعی برای یک زن مسلمان در آلمان وجود ندارد. در آن زمان، بیشتر لباس‌هایم را از آمریکا و انگلستان سفارش می‌دادم. به همین دلیل، تصمیم گرفتم سایتی را برای فروش آنلاین لباس‌های اسلامی در آلمان تأسیس کنم.»

نل عبدالله زن دیگری است که در برلین به اسلام گرویده است و در زمینه فروش لباس شنای اسلامی(بورکینی) فعالیت دارد. این زن جوان، بورکینی یا لباس شنا اسلامی را از استرالیا وارد آلمان می‌کند تا ن مسلمان برای حضور در استخرها، دغدغه نداشته باشند. او در این باره می‌گوید: وقتی تازه مسلمان شده بودم، در سفری به خارج از آلمان با بورکینی آشنا شدم. در آن زمان فکر کردم که ن مسلمان در آلمان نیز به این لباس نیاز دارند. بنابراین شرکتی برای واردات بورکینی به آلمان تأسیس کردم. این لباس‌ها ضخیم و ضد آب است و مدل‌های مختلفی دارد. با این وجود، در برخی از ایالت‌های آلمان هنوز ن مسلمان اجازه ندارند که با بورکینی شنا کنند.»

نل عبدالله و سوزانه کوئک تنها مسلمانان آلمانی نیستند که برای عرضه لباس‌های اسلامی فعالیت می‌کنند. در سال‌های اخیر، بسیاری از مسلمانان آلمان وارد این عرصه شده‌اند. ایمان استایل، مسلم شاپ، آبایا- حجاب و جوم نام چند شرکت معروف است که در حوزه مد اسلامی در آلمان کار می‌کنند.

حجاب الماس من است»

از کارهای مهمی که مسلمانان برای ترویج مد اسلامی در کشورهای غربی انجام می‌دهند، تبلیغ حجاب در شبکه‌های اجتماعی است. سمیه کوکتان از اولین ن در آلمان است که درباره حجاب و مد اسلامی در شبکه‌های اجتماعی به تبلیغ پرداخت. او صفحه‌ای با عنوان حجاب الماس من است» در فیس‌بوک راه‌اندازی کرد و در آن، ویدئوها و عکس‌هایی از لباس‌های اسلامی به نمایش گذاشت. در حال حاضر ۴ هزار و ۶۹۳ نفر این صفحه را در فیس‌بوک دنبال می‌کنند.

ایندا نداه پوسپیتا یکی دیگر از ن آلمانی است که در شبکه‌های اجتماعی به تبلیغ حجاب می‌پردازد. او که در هانوفر زندگی می‌کند، صفحه‌ای به نام خود در اینستاگرام راه‌اندازی کرده است و در آن لباس‌های اسلامی و مطابق مد روز را به نمایش می‌گذارد. صفحه او در حال حاضر ۶۷۷ هزار دنبال‌کننده دارد. از دیگر ن آلمانی که در اینستاگرام در حوزه مد اسلامی فعالیت می‌کند، می‌توان به آمیرا هانورا اشاره کرد. او در فرانکفورت زندگی می‌کند و در حال‌حاضر ۲۰ هزار نفر صفحه او را در اینستاگرام دنبال می‌کنند.

مجله مد برای ن مسلمان

همان‌طور که پیش‌تر نیز اشاره شد، در آلمان صدها هزار زن مسلمان زندگی می‌کنند، اما تا سال‌ها مجلات ن در آلمان این گروه پرشمار را نادیده می‌گرفتند. در حالیکه صدها مجله برای ن در آلمان وجود دارد، اما تا سال‌ها هیچ مجله‌ای به صورت اختصاصی برای ن مسلمان منتشر نمی‌شد. سرانجام ژانویه سال ۲۰۱۱ انتظارها به پایان رسید و نخستین مجله برای ن مسلمان با عنوان إمرأة» منتشر شد. ساندرا آدئویه، سردبیر این مجله به اسلام گرویده بود و به خوبی با نیازهای ن مسلمان آشنا بود.

همه می‌دانیم مجله‌ای که برای ن مسلمان منتشر می‌شود باید به اخبار مربوط به مد اسلامی و محصولات آرایشی و بهداشتی حلال نیز بپردازد. او می‌گوید: متأسفانه رسانه‌های آلمانی، تصویری یک‌طرفه از ن مسلمان ارائه می‌دهند. داستان ازدواج‌های اجباری دختران مسلمان همواره در صفحات مجلات آلمانی جای می‌گیرند، اما مطالب مربوط به مد اسلامی، محصولات آرایشی حلال، زندگی ن شجاع و کارآفرین جایی در این مجلات ندارند. به همین دلیل فکر کردم که إمرأة می‌تواند به بخشی از نیازهای ن مسلمان پاسخ دهند.»

نمایشگاه مد اسلامی در فرانکفورت

سال‌ها است که برگزاری نمایشگاه‌های مد در پایتخت‌های مختلف جهان امری عادی است، اما وقتی پای مد اسلامی در میان باشد، کار کمی پیچیده می‌شود. شاید به همین دلیل است که تا سال ۲۰۱۸، هیچ نمایشگاه بین‌المللی برای مد اسلامی در جهان وجود نداشت. هرچند سال گذشته، نمایشگاه بین‌المللی مد اسلامی برای نخستین‌بار در ایالات متحده آمریکا برگزار شد، اما این نمایشگاه امسال در اولین ایستگاه اروپایی خود میهمان موزه‌ هنرهای کاربردی فرانکفورت بود. دهه‌ها است که مسلمانان، بخش قابل‌توجهی از شهروندان شهر فرانکفورت را تشکیل می‌دهند. به همین‌دلیل، مسئولان این شهر تصمیم گرفتند که در سال جاری، پذیرای طراحان مد اسلامی از نقاط مختلف جهان باشند. در این نمایشگاه که دو ماهی است به پایان رسیده، علاوه بر طرح‌های لوکس، لباس‌های غیررسمی و ورزشی مناسب ن مسلمان نیز در قالب عکس‌‌ به نمایش گذاشته شده بود.

 

از ۱۰۰ دانشجوی شریف تنها یک نفر می‌ماند!

حمله با اتوبوس به مردم در استانبول

اوضاع مسیحیان خاورمیانه فاجعه بار است

اسلامی ,مد ,ن ,آلمان ,مسلمان ,لباس‌های ,مد اسلامی ,ن مسلمان ,در آلمان ,اسلامی در ,لباس‌های اسلامی ,ن مسلمان منتشر ,باره می‌گوید وقتی ,سال‌های اخیر، بسیاری

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مسابقات داربی محله های کوشی و شمالی فرااندیشان